Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Birşeyler kırıp dökebilir ya da kendinizi yaralayabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak maddi kriz yaşanacağına, hasret içinde kalacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin hamile olduğunu duymak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin hamile olduğunu duymak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğa hamile kadın görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile birini görmek yükseldikçe yükseleceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğuna hamile olmak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, mülk sahibi olacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments