Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu başkasından duymak

Rüyada hamile olduğunu başkasından duymak

Rüyada hamile olduğunu başkasından duymak namaz kılacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olduğunu başkasından duymak gördüyseniz:

  • Yardım veya önerinin dozunu kaçırmanız sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada hamile olacağını duymak hedeflerine yaklaşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet eder.

Rüyada annemin hamile olduğunu duymak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada annenin hamile olduğunu duymak daha büyük saygınlık kazanılacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada hamile kalacağını duymak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada kızının hamile olduğunu duymak karanlık geçen günlere güneş doğacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, makamından olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada başkasını hamile duymak edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işaret eder.

Rüyada hamile duymak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments