Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olacağını duymak

Rüyada hamile olacağını duymak

Rüyada hamile olacağını duymak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olacağını duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış değerlendiriyor olabilirsiniz.

Rüyada başkasını hamile duymak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kalacağını duymak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak büyük bir umutsuzluk duyacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına yorulur.

Rüyada birinden hamile olduğunu duymak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada hamile olduğunu başkasından duymak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin hamile olduğunu duymak istenmeyen olayların olacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hamile olacağını duymak işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kötü haberlerin alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments