Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini görememek

Rüyada birini görememek

Rüyada birini görememek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işaret eder.

Rüyada birini görememek gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların veya yardım tekliflerinizin karşılğını fazlasıyla alabilirsiniz.

Rüyada kabus görerek uyanmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine inanılır.

Rüyada kabeyi görerek ağlamak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz gören eve taşınmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına işaret eder.

Rüyada kişinin yüzünü görememek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına yorulur.

Rüyada birini görememek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, ne yöne gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek yapılan hataların tekrarlanacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada tam görememek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, temize çıkacağına, ruhsal korkularından da arınacağına tabir olunur.

Rüyada aynada kendini görememek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments