Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi görerek ağlamak

Rüyada kabeyi görerek ağlamak

Rüyada kabeyi görerek ağlamak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulur.

Rüyada kabeyi görerek ağlamak gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilir veya sevdiğiniz kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada kabeyi görerek ağlamak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına inanılır.

Rüyada kabeyi görememek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulur.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada hacca gidip kabeyi görememek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabeye gidip görememek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada hacca gitmek kabeyi görememek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine yorulur.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments