Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada kendini görememek

Rüyada aynada kendini görememek

Rüyada aynada kendini görememek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, işlerinin artacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada aynada kendini görememek gördüyseniz:

  • Genç insansanız ailelenizden büyük bir hediye veya para yardımı alabilirsiniz.

Rüyada aynada kendini görememek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, içinin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzünü görememek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada insanların yüzünü görememek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine alamet eder.

Rüyada önünü görememek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi görememek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınav sonucunu görememek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada istediğini görebilmek böylece hayata yeniden sarılacağına, hayır işleri yapacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments