Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabus görerek uyanmak

Rüyada kabus görerek uyanmak

Rüyada kabus görerek uyanmak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kabus görerek uyanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamanız veya yaşadığınız olayları paylaşmanız ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Rüyada kabus görerek uyanmak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada kabusla uyanmak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hep kabus görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yarasını saracağına delalettir.

Rüyada devamlı kabus görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada kabus görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada her gece kabus görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sık sık kabus görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, çalıştığına değeceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet eder.

Rüyada deprem görerek uyanmak karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments