Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tam görememek

Rüyada tam görememek

Rüyada tam görememek insanların güvenini kazanacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada tam görememek gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Rüyada tam görememek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, günden güne kazancının artacağına, büyük bir aşk yaşayacağına yorulur.

Rüyada çeyrek ve tam altın görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine inanılır.

Rüyada tam düşerken uyanmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tam yapılmamış ev görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tam altın bulmak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada tam altın görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tam ay görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada tam ölecekken uyanmak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments