Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini göbekli görmek

Rüyada birini göbekli görmek

Rüyada birini göbekli görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini göbekli gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Rüyada kuzu göbeği görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbeğinde yara görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulur.

Rüyada kendi göbeğini görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada şişmiş göbek görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, borcunun çok olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbekli görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada göbekte çatlak görmek fırsatların elden kaçırılacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbekten kan geldiğini görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işarettir.

Rüyada göbek kordonunu görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments