Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekten kan geldiğini görmek

Rüyada göbekten kan geldiğini görmek

Rüyada göbekten kan geldiğini görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Rüyada göbekten kan geldiğini gördüyseniz:

  • Toplum içinde yıkıp, devireceğiniz şeylerle başkalarına da zarar verebilirsiniz.

Rüyada göbeğinden kan geldiğini görmek nimetin ve kazancın artacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbek deliğinden kan geldiğini görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbekten kan geldiğini görmek küs arkadaşların barışacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine rivayet eder.

Rüyada göbekten su geldiğini görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, gözyaşlarının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada göbekte kan görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada göbeğinden kan aktığını görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünden kan geldiğini görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments