Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini elini öpmek

Rüyada birini elini öpmek

Rüyada birini elini öpmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, dertlerin aşılacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birini elini öpmek gördüyseniz:

  • Üst pozisyondaki kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada kendi elini öpmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının elini öpmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada camide el öpmek önemli bir şahsiyet olacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı birinin elini öpmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına yorulur.

Rüyada eniştenin elini öpmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanın elini öpmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen insanın elini öpmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok kişinin elini öpmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments