Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanın elini öpmek

Rüyada hastanın elini öpmek

Rüyada hastanın elini öpmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada hastanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Pek çok konu aynı anda kendini gösterebilir.

Rüyada hasta eli öpmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına delalet eder.

Rüyada hastanın elini öpmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada hasta birinin elini öpmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada hasta birini öpmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta öpmek üzüleceğine, yıpranacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada hastayı öpmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına inanılır.

Rüyada hasta el görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine alamet eder.

Rüyada hasta birinin elini tutmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, huzurlu hissedileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments