Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının elini öpmek

Rüyada kocasının elini öpmek

Rüyada kocasının elini öpmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Sizi riskli veya sizi ilgilendirmeyen konuların içine dahil etmeye çalışan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada kocanın elini öpmek hanesine güneş doğacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının elini öpmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın ayağını öpmek kişinin isteklerine nail olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş kocasını öpmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada kocasını öpmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocası öpmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına inanılır.

Rüyada eski kocayı öpmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine inanılır.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments