Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini düşünmek

Rüyada birini düşünmek

Rüyada birini düşünmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet eder.

Rüyada birini düşünmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmamanız yanlış anlaşılmanıza veya karşınızdaki kişileri yanlış anlamanıza neden olabilir.

Rüyada ev değiştirmeyi düşünmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına delalettir.

Rüyada ölmeyi düşünmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanser olduğunu düşünmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına delalet eder.

Rüyada aldatıldığını düşünmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ev satın almayı düşünmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada para almayı düşünmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine alamet eder.

Rüyada birinin öleceğini düşünmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin aldattığını düşünmek olumsuz haberler alacağına, neredeyse kahrolacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments