Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmeyi düşünmek

Rüyada ölmeyi düşünmek

Rüyada ölmeyi düşünmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, yüzünün her daim güleceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada ölmeyi düşünmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce uzun uzun düşünmenizde yarar var.

Rüyada ölmeyi düşünmek parasız kalmaya, zor günlerin yaşanacağına, hayata daha sıkı tutunacağına tabir olunur.

Rüyada öleceğini düşünmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanser olduğunu düşünmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin öldüğünü düşünmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada sevgili düşünmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine işarettir.

Rüyada ev yaptırmayı düşünmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada ev almayı düşünmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, canının derdine düşeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi düşünmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments