Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aldatıldığını düşünmek

Rüyada aldatıldığını düşünmek

Rüyada aldatıldığını düşünmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada aldatıldığını düşünmek gördüyseniz:

  • Paranızı güvenli yerlerde tutmanız, baştan çıkartılmanızı önleyebilir.

Rüyada sevgilinin aldattığını düşünmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, çok sevileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine yorulur.

Rüyada bebek aldırmayı düşünmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalet eder.

Rüyada aldatıldığını düşünmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin aldattığını düşünmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölümü düşünmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada taşınmayı düşünmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına inanılır.

Rüyada intiharı düşünmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin öldüğünü düşünmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments