Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetlerle duş almak

Rüyada kıyafetlerle duş almak

Rüyada kıyafetlerle duş almak çok büyük atılımlar yapılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyafetlerle duş almak gördüyseniz:

  • Başkalarına ait sorumluluklar ya da olumsuz kişiler sizi bazı alanlarda yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Rüyada kıyafetlerle duş almak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafetle duş almak sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, yeniden bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duş jeli görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin duş aldığını görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkonda duş almak makam ve kariyer sahibi olunacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada sokakta duş aldığını görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada duş yeri görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, birçok engelin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin duş aldığını görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments