Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini dudağından öpmek

Rüyada birini dudağından öpmek

Rüyada birini dudağından öpmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada birini dudaktan öpmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek rahat bir işe girileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada zorla dudaktan öpmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, kısmetinin açılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments