Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini damat olarak görmek

Rüyada birini damat olarak görmek

Rüyada birini damat olarak görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, kimden akıl soracağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına yorulur.

Rüyada birini damat olarak gördüyseniz:

  • Arzuladığınız kişi ya sizi arzu etmiyor olabilir ya da onunla kaçamak yaptığınız zaman arkadaşınızın çevresi tarafından yakalanabilirsiniz.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada kızını ve damadını görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada damat adayı görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık giymek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hayatının başarılarla dolacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu damat olarak görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada damatı beklemek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı damat görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada damat kıyafeti görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments