Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu damat olarak görmek

Rüyada oğlunu damat olarak görmek

Rüyada oğlunu damat olarak görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu damat olarak gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerden uzak durun.

Rüyada oğlunun damat olduğunu görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada oğlunu damatlıkla görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu damat olarak görmek huzurunun bozulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada damatlık görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada damat dövmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin damatlık giydiğini görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına inanılır.

Rüyada damadıyla evlenmek eğlenceli ortamlara gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Rüyada damat adayı görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments