Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını ve damadını görmek

Rüyada kızını ve damadını görmek

Rüyada kızını ve damadını görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını ve damadını gördüyseniz:

  • Ani hareket, karar veya tepkilerinizin duygusal sonuçları olabilir.

Rüyada damadını ve kızını görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını ve damadını görmek evine haciz geleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızını damadını görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, gözyaşına boğulacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini damat görmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi damatlıkla görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada damadının namaz kıldığını görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada damat görmek hem hayatının kurtulacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments