Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı damat görmek

Rüyada yaşlı damat görmek

Rüyada yaşlı damat görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, spora başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı damat gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada yaşlı gelin damat görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, daha fazla kazanç getireceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı damat görmek stresten uzaklaşacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada birinin damat olduğunu görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, şansın kaçacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını damat görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, işinde itibar edineceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birini damat olarak görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini damatlıkla görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına işarettir.

Rüyada kahve falında gelin damat görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, büyük üzüntüler olacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın gelin damat görmek geçim derdinin biteceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments