Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilolu erkek görmek

Rüyada kilolu erkek görmek

Rüyada kilolu erkek görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, yüksek tahsil yapacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada kilolu erkek gördüyseniz:

  • Duygusal nedenler yapılması gerekenleri yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada erkek kilodu giymek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına alamet eder.

Rüyada kilo almış erkek görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına inanılır.

Rüyada kilolu erkek görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, işlerdeki karın artacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada kilolu erkek bebek görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kaç kilo olduğunu görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiloduna pislemek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments