Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olduğundan kilolu olmak

Rüyada olduğundan kilolu olmak

Rüyada olduğundan kilolu olmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, günlerini bunun için harcayacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, öz güven kazanacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada olduğundan kilolu olmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Rüyada kendini kilo almış görmek endişelerin sona ereceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hem de zengin biri olacağına delalettir.

Rüyada ölen birini kilolu görmek kazancının günden güne artacağına, gözyaşının dineceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin kilo aldığını görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, de zenginliğe kavuşacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kilolu görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin çok kilo aldığını görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kilo vermiş birini görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kilodunda kan görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments