Rüyada kilodunu çıkarmak

Rüyada kilodunu çıkarmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada kilodunu çıkarmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgiler veya haberler detaylı çalışmalar yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada kilodunu çıkarmak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilolu kadın görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada birini çok kilolu görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını kilo vermiş görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada birinin çok kilo aldığını görmek yokluk çekmeyeceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilo vermek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kilolu görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kilolu adam görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top