Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini çikolata yerken görmek

Rüyada birini çikolata yerken görmek

Rüyada birini çikolata yerken görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sağlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini çikolata yerken gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmenizi sağlayacak programlar yapabilirsiniz.

Rüyada çikolata yerken görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını çikolata yerken görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, olmayacak hayallere kapılacağına inanılır.

Rüyada birini çikolata yerken görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını çikolata yerken görmek doğruluktan ayrılmayacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birinden çikolata almak ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına işaret eder.

Rüyada çikolatalı şeyler yemek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çikolatalı bisküvi yemek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işaret eder.

Rüyada çikolata sunmak kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments