Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata yerken görmek

Rüyada çikolata yerken görmek

Rüyada çikolata yerken görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, hayatının da düzene gireceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata yerken gördüyseniz:

  • Farklı şekilde hissedebileceğiniz anlamda şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada çikolata yerken görmek dertlerinin biteceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına inanılır.

Rüyada birini çikolata yerken görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını çikolata yerken görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, maddi olarak güç kazanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını çikolata yerken görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine rivayet eder.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada bozulmuş çikolata görmek tatsız durumların yaşanacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada kutu çikolata görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata hediye etmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments