Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinden çikolata almak

Rüyada ünlü birinden çikolata almak

Rüyada ünlü birinden çikolata almak kafasının karışacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına alamet eder.

Rüyada ünlü birinden çikolata almak gördüyseniz:

  • İkili ilşkilerine dikkat etmelisin.

Rüyada ünlü birinden çikolata almak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı bisküvi görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çikolata kutusu görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolata yedirdiğini görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yüzük ve çikolata görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çikolatalı pasta yemek görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına yorulur.

Rüyada beyaz çikolata görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fındıklı çikolata yemek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments