Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini başörtüsüz görmek

Rüyada birini başörtüsüz görmek

Rüyada birini başörtüsüz görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, tatsız durumların yaşanacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine delalet eder.

Rüyada birini başörtüsüz gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmaktan sakının.

Rüyada başörtüsü takan kadın görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada ipek başörtüsü görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada krem rengi başörtüsü görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine alamet eder.

Rüyada birinin başörtüsü taktığını görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine işaret eder.

Rüyada başörtüsü kaybetmek yönlendireceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, ters giden olayların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada başörtüsünü düzeltmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada ölüden başörtüsü almak günü birlik kazanç elde edeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsü kesmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments