Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başörtüsü taktığını görmek

Rüyada birinin başörtüsü taktığını görmek

Rüyada birinin başörtüsü taktığını görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin başörtüsü taktığını gördüyseniz:

  • Çalışma isteksizliğinden sıyrılmanız gerekiyor.

Rüyada başörtüsü taktığını görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin başörtüsü taktığını görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının başörtüsü taktığını görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sıkıntılara neden olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe başörtüsü taktığını görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına yorulur.

Rüyada birinin başörtüsü taktığını görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının başörtüsü taktığını görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine tabir olunur.

Rüyada başörtüsünü açtığını görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz başörtüsü görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, üzücü olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments