Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsü kesmek

Rüyada başörtüsü kesmek

Rüyada başörtüsü kesmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başörtüsü kesmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Rüyada başörtüsünü kesmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine işarettir.

Rüyada başörtüsü kesmek rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini başörtüsüz görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına işaret eder.

Rüyada ölüye başörtüsü vermek çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtüsü açılmak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine yorulur.

Rüyada birinin başörtüsü taktığını görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada başörtüsü takmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, zorlukların giderileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments