Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsünü düzeltmek

Rüyada başörtüsünü düzeltmek

Rüyada başörtüsünü düzeltmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, kazancının eksileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü düzeltmek gördüyseniz:

  • Çok fazla denenmemiş şeyler denemeniz durumunda, hayatınızı değiştirebilecek şeyler söz konusu olabilir.

Rüyada başörtüsünü düzeltmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı düzelttiğini görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına delalet eder.

Rüyada mezarın toprağını düzeltmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada aynada saç düzeltmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada çorap düzeltmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına delalettir.

Rüyada sakalı düzeltmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına rivayet eder.

Rüyada saç düzeltmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı düzeltmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments