Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsü kaybetmek

Rüyada başörtüsü kaybetmek

Rüyada başörtüsü kaybetmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, umutlarının söneceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hayatını yoluna koymaya, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada başörtüsü kaybetmek gördüyseniz:

  • Size hiçbir katkısı olmayan konularla uğraşıyorsunuz.

Rüyada başörtüsünü kaybetmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsü kaybetmek özel hayatının da yolunda gideceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada başörtüsü görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına alamet eder.

Rüyada gri başörtüsü görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsüz dışarı çıkmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak dileklerin kabul olacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına tabir olunur.

Rüyada başörtüsü çıkarmak hanesinde bolluk ve bereket olacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada mor renk başörtüsü görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments