Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini balık tutarken görmek

Rüyada birini balık tutarken görmek

Rüyada birini balık tutarken görmek kazancının bol olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini balık tutarken gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onda da eskisinden daha mutlu duruma girebilirsiniz.

Rüyada balık tutarken suya düşmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını balık tutarken görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada birini balık tutarken görmek yağmur yağmamasına, imkânların çok daha iyi olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine inanılır.

Rüyada kendini balık tutarken görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını balık tutarken görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kendini oruç tutarken görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kova balık görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments