Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık tutarken suya düşmek

Rüyada balık tutarken suya düşmek

Rüyada balık tutarken suya düşmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sıkıntıların biteceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına işarettir.

Rüyada balık tutarken suya düşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler fikir veya şikayetlerini dile getirme konusunda çekimser kalabilirler ya da yanlış anlaşılmak istemeyebilirler.

Rüyada balık tutarken suya düşmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işarettir.

Rüyada başkasını balık tutarken görmek şansının açılacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını balık tutarken görmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına inanılır.

Rüyada birini balık tutarken görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini balık tutarken görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine delalettir.

Rüyada kendini oruç tutarken görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada balıklı suya düşmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, şansının da açık olacağına alamet eder.

Rüyada balıklı göle düşmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, eline büyük paralar geçeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments