Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını balık tutarken görmek

Rüyada başkasını balık tutarken görmek

Rüyada başkasını balık tutarken görmek dertlerinin sona ereceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, harcama gücünün artacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını balık tutarken gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle mesafeli bir ilişkiniz var.

Rüyada balık tutarken suya düşmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Rüyada başkasını balık tutarken görmek güç kaybedeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini balık tutarken görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını balık tutarken görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına rivayet eder.

Rüyada birini balık tutarken görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini oruç tutarken görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine rivayet eder.

Rüyada balık ağı görmek beklenmedik kapıların açılmasına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada oltada balık görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments