Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kova balık görmek

Rüyada bir kova balık görmek

Rüyada bir kova balık görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kudreti ve cesareti bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kova balık gördüyseniz:

  • Sizin için vazgeçilmez olan kişilerden ayrılabilir ya da fikren uzak kalabilirsiniz.

Rüyada kovada balık görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, geçim derdi çekeceğine işarettir.

Rüyada kova dolusu balık görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, düşmanlarına da dost olacağına alamet eder.

Rüyada kovayla balık görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kovayla balık tutmak kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada balık tarafından kovalanmak moralinin her zaman yerinde olacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulur.

Rüyada bir kova balık görmek arzuların yerine geleceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kalbini tekrar hayata açacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan tarafından kovalanmak huzursuz geçen günlerin biteceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytan tarafından kovalanmak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments