Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını balık tutarken görmek

Rüyada arkadaşını balık tutarken görmek

Rüyada arkadaşını balık tutarken görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, sohbetinin bozulacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, işlerin açılacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını balık tutarken gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını balık tutarken görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık tutarken suya düşmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını balık tutarken görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, zorlukların baş göstereceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına yorulur.

Rüyada birini balık tutarken görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kendini balık tutarken görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına tabir olunur.

Rüyada kendini oruç tutarken görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, sorumluluk alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının balık tuttuğunu görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine işarettir.

Rüyada arkadaşlarla balık tutmak bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çevre değiştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments