Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini balık tutarken görmek

Rüyada kendini balık tutarken görmek

Rüyada kendini balık tutarken görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hayıflanacağına işaret eder.

Rüyada kendini balık tutarken gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Rüyada arkadaşını balık tutarken görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini balık tutarken görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini balık tutarken görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık tutarken suya düşmek yoksul için zenginliğe, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye inanılır.

Rüyada başkasını balık tutarken görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada kendini oruç tutarken görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada balığı suya koymak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada fanusta renkli balık görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments