Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at üstünde birini görmek

Rüyada at üstünde birini görmek

Rüyada at üstünde birini görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına işarettir.

Rüyada at üstünde birini gördüyseniz:

  • Belli konulara bakış açınızı değiştirebilirsiniz, daha geniş düşünmelisiniz.

Rüyada at üstünde sünnet çocuğu görmek yokluk içine düşeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada atın üstünde bebek görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada beyaz atın üstünde olmak sorunlarının yakında biteceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada at üstünde savaşmak kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine alamet eder.

Rüyada atın üstünde erkek görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz at üstünde görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, hoşluk içinde olacağına, işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini at üstünde görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, isabetli adımlar atacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada at üstünde padişah görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments