Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini asker kıyafetiyle görmek

Rüyada kendini asker kıyafetiyle görmek

Rüyada kendini asker kıyafetiyle görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, iyi günler yaşayacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada kendini asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Biraz inatçılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sorunlarının da son bulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, can derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker kıyafeti giymek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments