Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker kıyafeti almak

Rüyada asker kıyafeti almak

Rüyada asker kıyafeti almak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker kıyafeti almak gördüyseniz:

  • Bazı olayları kendilerine göre yönlendirmeye çalışan kişilere bunu yapmamalarını söyleme çabanız nafile olabilir.

Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek işinden ekmeğinden olacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini asker kıyafetiyle görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, düşmanların çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine delalettir.

Rüyada kendini asker kıyafetiyle görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalettir.

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada asker kıyafetli birini görmek haram mala, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments