Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrep yutmak

Rüyada akrep yutmak

Rüyada akrep yutmak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, huzur içinde yatacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, zahmete düşeceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrep yutmak gördüyseniz:

  • Saydığım ilişkilerden bazılarında gerilim yaşanabilir.

Rüyada akrep yutmak işinin gücünün hep rast gideceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada cam kırıklarını yutmak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada alyans yutmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, sıkıntısının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada zar yutmak bilakis malının çoğalacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cisim yutmak el açmayacağına, sahip olduklarının eksileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada toplu iğne yutmak ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine delalettir.

Rüyada kedi yutmak neredeyse mahkemelik olunacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada küçük dilini yutmak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments