Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yutmak

Rüyada kedi yutmak

Rüyada kedi yutmak karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada kedi yutmak gördüyseniz:

  • Tehlikeli bir durumda kalmamak için, bazı kişilerle ya da gerçek hayatla dürüst olmayan yollarla bağlantı kurmaktan ya da duyumlara göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kedi tüyü yutmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, hatalı yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kedi yutmak ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalet eder.

Rüyada kedi kılı yutmak yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına yorulur.

Rüyada köpek kılı yutmak sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalem yutmak batıl amele, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine rivayet eder.

Rüyada buz yutmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk kemiği yutmak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada balgam yutmak yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments