Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnuna yumruk atmak

Rüyada burnuna yumruk atmak

Rüyada burnuna yumruk atmak insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, şansının da döneceğine, işinde zarar edeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada burnuna yumruk atmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda meydana gelen aksilikler veya engeller görünenin tam tersine, aslında, sizin için daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada burnuna yumruk atmak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnuna yumruk yemek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadına yumruk atmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına delalet eder.

Rüyada kapıya yumruk atmak kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada buruna yumruk atmak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sırların ortaya çıkmasına delalet eder.

Rüyada birine yumruk atmak başarıya giden yolların açılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine işarettir.

Rüyada yumruk atmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cama yumruk atmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments