Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yorgan vermek

Rüyada birine yorgan vermek

Rüyada birine yorgan vermek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada birine yorgan vermek gördüyseniz:

  • Bazı hisleriniz nedeniyle kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

Rüyada birden fazla yorgan görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski yorgan atmak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına rivayet eder.

Rüyada hediye yorgan görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evden yorgan çıkarmak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına delalettir.

Rüyada yorganla yatmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, mirasa işaret eder.

Rüyada yatak yorgan taşımak insanlar arasında barışın sağlanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgan yüklenmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına delalet eder.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, para biriktirebileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments