Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye yorgan görmek

Rüyada hediye yorgan görmek

Rüyada hediye yorgan görmek işlerini toparlayacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet eder.

Rüyada hediye yorgan gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz şımartıp stresi azaltabilirsiniz.

Rüyada hediye yorgan görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, güzel zamanlar geçireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan hediye almak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalet eder.

Rüyada hediye yorgan almak onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan hediye etmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yorgan katlamak yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, maddi kayıpların olacağına, işinde dar boğaza gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan iğnesi almak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yorgan görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalettir.

Rüyada yeşil renk yorgan görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments