Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden yorgan çıkarmak

Rüyada evden yorgan çıkarmak

Rüyada evden yorgan çıkarmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kendisini ailesine vereceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, hastalıklarının azalacağına delalettir.

Rüyada evden yorgan çıkarmak gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamansı olasıdır.

Rüyada evden yorgan çıkarmak evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan yüzü çıkarmak sağlığını geri kazanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada evde yatak yorgan görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evden çöp çıkarmak kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, evlerindeki huzurun artacağına, aile hayatında sevinileceğine inanılır.

Rüyada evden yatak çıkarmak işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kara kara düşünür olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evden çeyiz çıkarmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, verilen emeklerin heba olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evden koltuk çıkarmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden fare çıkarmak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments