Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yaklaşmak

Rüyada birine yaklaşmak

Rüyada birine yaklaşmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, rahatlığa ereceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, güzel zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada birine yaklaşmak gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler sevincinizi arttırıyor.

Rüyada eşine arkadan yaklaşmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüme yaklaşmak hayatının da düzene gireceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamete yaklaşmak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, ün yapmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada arkadan yaklaşmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulutlara yaklaşmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına delalettir.

Rüyada erkeğe yaklaşmak namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada güneşe yaklaşmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kadına arkadan yaklaşmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments