Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüme yaklaşmak

Rüyada ölüme yaklaşmak

Rüyada ölüme yaklaşmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, büyük düşüneceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada ölüme yaklaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini sizin bazı konularda ilerlemenize destek için adamış olabilirler.

Rüyada ölüme yaklaşmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine rivayet eder.

Rüyada güneşe yaklaşmak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine işarettir.

Rüyada kıyamete yaklaşmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada aya yaklaşmak hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne yaklaşmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada zinaya yaklaşmak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, onu cesaretlendireceğine rivayet eder.

Rüyada birine yaklaşmak zengin olunacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe yaklaşmak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments